Intocht Emmen

intocht Sinterklaas in Emmen 16 november 12:00 uur!

Op zaterdag 16 november 2024 is het weer zover: de feestelijke intocht van Sinterklaas en zijn Pieten in het centrum van Emmen! De festiviteiten beginnen om 12 uur 's middags, dus zorg dat je op tijd bent om niets te missen.

De dag start met een rondrit door het centrum, waarbij Sinterklaas en zijn Pieten door de straten trekken, vrolijk feestvierend met alle kinderen. Daarna volgt een gevarieerd programma op het podium, dat achter de grote kerk staat opgesteld. Hier is genoeg ruimte voor iedereen die mee wil doen.

Na de rondrit is het tijd voor muziek en plezier op het podium. Kinderen kunnen samen met de Pieten zingen, dansen en springen. Natuurlijk is er ook de gelegenheid om met Sinterklaas op de foto te gaan.

Het thema van dit jaar is logeren, want Sinterklaas en zijn Pieten mogen opnieuw in Emmen logeren. Dit betekent dat er tijdens de intocht extra aandacht is voor gezelligheid en gastvrijheid.

Dus kom allemaal op 16 november 2024 naar het centrum van Emmen en vier mee met de intocht van Sinterklaas. Vanaf 12 uur barst het feest los en willen we samen met jullie een onvergetelijke dag maken!

Zien we jullie daar?