Sinterklaashuis Emmen

Het Sinterklaashuis in Emmen bezoeken? boek HIER uw gratis bezoek! 

Stichting Sinterklaas-Emmen vraagt u om alleen tickets te bestellen voor de kinderen die het sinterklaashuis bezoeken. Ouders/verzorgers hoeven geen ticket voor zichzelf te bestellen. Voorbeeld: ouder/verzorger A en ouder/verzorger B komen met 3 kinderen naar het sinterklaashuis. Het gezin boekt dus 3 tickets, voor elk kind 1.

 

Welkom bij het Sinterklaashuis in Emmen, hét gratis te bezoeken doe-huis waar uw kinderen een onvergetelijke Sinterklaastijd beleven!

Na het boeken van uw tijdslot arriveert u ruim op tijd bij het Sinterklaashuis. Daar staat ons team van vrijwilligers en de vrolijke Pieten klaar om u te verwelkomen. Elk kind krijgt een mijtertje met zijn of haar naam erop.

De kinderen worden ingedeeld in groepen van maximaal 15 kinderen. Zodra alle kinderen verzameld zijn door de rondleidpiet, begint de betoverende rondleiding door het Sinterklaashuis.

Het huis heeft vijf kamers, elk prachtig ingericht volgens het thema van dit jaar. In elke kamer neemt de rondleidpiet de kinderen mee in verschillende activiteiten die passen bij Sinterklaas en zijn Pieten. Elke kamerbeleving duurt 10 minuten, waarbij de kinderen volop kunnen genieten en meedoen.

Aan het einde van de rondleiding komen de kinderen in de 'Sinterklaaskamer' terecht. Hier wordt de rondleiding feestelijk afgesloten, met misschien zelfs een speciale ontmoeting met Sinterklaas zelf!

Het Sinterklaashuis in Emmen staat garant voor een magische ervaring waarin de Sinterklaassfeer tot leven komt. Kom langs en creëer samen met ons mooie herinneringen voor uw kinderen tijdens deze bijzondere tijd van het jaar!

Sinterklaas Emmen


E-mail: info@sinterklaas-emmen.nl