Sinterklaas op uw werk

Stichting Sinterklaas-Emmen biedt u de mogelijkheid om Sinterklaas naar uw werklocatie te brengen. In een uur tijd verzorgt een team van Sinterklaas en twee Pieten voor hét entertainment voor uw, en uw collega's, kinderen. Elk jaar brengt dit team een ander verhaal met zich mee, maar ook speciale wensen zijn van te voren altijd te bespreken.

Met een professioneel oog bekijken de teams wat er binnen een bezoek mogelijk is; een groot feest met veel muziek en entertainment of een ingetogen feestje met kinderen die het nog wat spannend vinden. Sinterklaas-Emmen past zich aan op de aanwezige kinderen en heeft oog voor ieder kind. 

Wat wordt er van u verwacht?

  • De teams ontvangen graag vóór het bezoek enkele bijzonderheden op papier zodat deze eventueel gebruikt kunnen worden en de teams er op in kunnen spelen. 
  • Voordat het team binnen komt, is het wenselijk om te weten of er cadeaus aanwezig zijn, en waar. 
  • Bovenal wordt er van u verwacht dat u gaat zitten, genieten en mooie herinneringen maakt met elkaar; een uur lang zingen, dansen en spelletjes met Sinterklaas en twee Pieten. kortom; een onvergetelijk Sinterklaasfeest.

Stichting Sinterklaas-Emmen neemt pepernoten, muziek en een boel enthousiasme met zich mee. Elk kind verdient een fijne Sinterklaastijd en wij kunnen in de warme sferen zorgen voor een extra glimlach. 

 

Voor meer informatie of het boeken van Sinterklaas en zijn Pieten kunt u contact opnemen via info@sinterklaas-emmen.nl

Sinterklaas Emmen


E-mail: info@sinterklaas-emmen.nl